De beste telefoons om mee te streamen

Series bingen, Youtube filmpjes kijken en zelf filmpjes maken, we zijn er vandaag de dag maar druk mee. We doen dit dan ook lang niet meer alleen op een regulieren tv, tablet of laptop. Steeds vaker gebruiken we hier onze telefoon voor. De ene telefoon is daarbij de andere zeker niet. Er zit een groot verschil tussen de verschillende camera’s, kwaliteit van het scherm en het niveau van geluid. Welke telefoons de beste opties zijn op dit moment voor echte mediafanaten? Wij zetten ze op een rij!

Denk verder

Veel mensen zijn inmiddels behoorlijk verslingerd geraakt aan de producten van Apple. Maar zij realiseren zich niet altijd dat er ook nog andere merken zijn. Dat deze merken niet meer onder doen -of zelfs soms wel beter zijn- verbaast hen dan ontzettend. Zeker waar het gaat om specifieke voorkeuren zoals de kwaliteit van het beeldscherm en de filmkwaliteit zijn er andere spelers die je zeker in de gaten moet houden. Qua kosten zijn ze in tegenstelling tot de bekende en grote merken vaak ook een stukje beter geprijsd. Kortom, het loont om je eens verder te oriënteren op dit gebied. Welke merken je in de gaten moet houden? Wij zetten ze op een rij.

Denk verder

Samsung

Samsung wordt soms nog als second best optie ervaren, maar dit is onterecht. Zeker wanneer jij ervan houdt om foto’s, video’s en filmpjes te bekijken dan is bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S21 FE een hele goede keuze. Het scherm wordt wel ervaren als een ware bioscoop. Met zijn enorm hoge resolutie en goede beeldkwaliteit is het een scherm waar je met gemak een hele serie op wegkijkt. Pas dus wel op, bingewatch-gevaar!

Motorola

Nog een merk wat zeker niet stil heeft gezeten op het gebied van ontwikkelingen qua beeldkwaliteit. Als wij kijken naar de Motorola Edge 30 dan kunnen wij concluderen dat ze echt voor het beste van het beste zijn gegaan. Fantastisch beeld, goed geluid en mooie vormgeving. Het voordeel van een onbekender merk en daardoor vriendelijkere prijzen, zie je ook hierbij heel nadrukkelijk terug. Een telefoon waar wij als serieliefhebber blij van worden.

Kortom, in dure tijden loont het zeker om eens goed rond te kijken naar alternatieve merken qua mobiele telefoons. Dat deze soms nog wel beter zijn voor de filmliefhebber, dat is een verrassing voor vele bingewatchers. Ze hebben vaak grotere schermen, grote batterijen en scherpere beeldkwaliteit. En niet alleen ideaal voor de filmliefhebber, ook de boekenlezer kan hiermee uit de voeten. Ook voor e-Books zijn ze namelijk zeer geschikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Stinkend wasgoed: 6 tips

Wat is er nou fijner dan in een net gewassen bed te…

Dit is waarom een strandtas onmisbaar is tijdens je vakantie

Een vakantie is het perfecte moment om te ontspannen en te genieten…