De top 10 leukste zwembaden voor peuters in Nederland

In bijna elke stad in Nederland vind je wel een binnenzwembad waar je een heerlijk dagje kan zwemmen. Maar lang niet alle binnenzwembaden zijn geschikt en leuk voor peuters en kinderen. Kijk daarom altijd van tevoren of het zwembad waar je van plan bent om heen te gaan wel geschikt is voor kinderen. Wat zijn nou de leukste zwembaden voor peuters in Nederland? Hieronder staat de top 10 leukste zwembaden voor peuters in Nederland! 

Zwembad Oogduyne in Julianadorp 

Het Zwembad Oogduyne in Julianadorp is een mooi subtropisch zwembad wat onderdeel is van het Landal park. Het zwembad is ideaal om te bezoeken met peuters, want het beschikt over een pierenbad met een leuke glijbaan. Vanaf de kant kunnen ouders hun peuters goed in de gaten houden. Het zwemparadijs is ook voor de wat oudere kinderen erg leuk. Zij kunnen op avontuur gaan in een van de glijbanen en genieten van de stroomversnelling in het diepere bad. 

Het Holle Bolle Plons

Het zwembad Holle Bolle Plons is een eigenlijk een soort tropische waterspeeltuin. Het is een ideaal zwembad om te bezoeken met peuters, omdat het diepste bad slechts 1,35 meter is en er genoeg ondiepere baden voor peuters zijn. Ook kun je er met het hele gezin van de glijbaan af gaan en genieten van de vrolijke lichteffecten! 

Zwembad De Oase in Andijk 

Ook het zwembad De Oase in Andijk is een erg geschikt zwembad om te bezoeken met peuters. Peuters kunnen er genieten in het pierenbadje en omdat het zwembad in zijn geheel erg overzichtelijk is, kun je het hele gezin goed in de gaten houden. 

Marveld Recreatie in Groenlo 

Ook het binnenzwembad Marveld Recreatie in Groenlo is een ideale plek om te bezoeken met je kleine peuter of kleuter. Het zwembad heeft veel verschillende faciliteiten, waaronder een peuter en kleuterbad. Hier kan je peuter veilig genieten en spelen in het water. Ouders kunnen hun kinderen vanaf de waterkant goed in de gaten houden. Voor de oudere kinderen zijn er genoeg avontuurlijke faciliteiten, zoals glijbanen, een wildwaterbaan, een wild river en een spraypark! Voor de ouders is er ook gedacht aan wellness faciliteiten, waaronder een hotwirlpool en sauna’s. Kortom, het perfecte binnenzwembad voor een dagje uit met het hele gezin! 

Aqua Mundo De Eemhof 

Het binnenzwembad Aqua Mundo De Eemhof is een subtropisch zwembad met een Mediterraanse sfeer. Het zwembad ligt aan het Eemmeer in de provincie Utrecht. Het zwembad heeft voor peuters een ondiep gedeelte, waar ouders hun kinderen vanaf de kant goed in de gaten kunnen houden. Het zwembad is ook geschikt voor wat oudere kinderen. Het zwembad heeft namelijk 5 glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en zelfs een surfsimulator. Echt een ideaal zwembad voor als je kinderen van verschillende leeftijden hebt! 

De Scheg in Deventer 

De Scheg in Deventer is ook een leuk binnenzwembad om te bezoeken met je hele gezin. Voor peuters en kleuters is er een speciaal Pingo’s Island, waar ze veilig kunnen genieten en spelen met het water. Voor de oudere kinderen is er genoeg avontuur te beleven in een van de glijbanen, de wildwaterbaan en de familieglijbaan. Een leuk zwembad voor het hele gezin! 

Zwembad De Lommerbergen

In de provincie Limburg vind je op een Landal vakantiepark het Zwembad De Lommerbergen. Dit binnenzwembad is een subtropisch zwemparadijs en heeft een avontuurlijke sfeer. Het zwembad is erg geschikt om naar toe te gaan met een peuter, omdat het zwembad speciale ondiepe kinderbaden heeft. Ouders kunnen vanaf de kant hun kinderen goed in de gaten houden. Ook voor oudere kinderen is hier genoeg te beleven. Zij kunnen zich vermaken op een van de glijbanen en in het golfslagbad! 

De Bonte Wever in Assen 

Een bijzonder binnenzwembad dat geschikt is voor het hele gezin is De Bonte Wever in Assen. Het zwembad heeft een Oosterse sfeer en dat zie je terug in het hele binnenzwembad. Het zwembad is erg geschikt om te bezoeken met peuters en kleuters, dankzij het speciale peuterbad waar je kind veilig kan zwemmen. Ook aan de ouders is gedacht: zij kunnen genieten van de welness faciliteiten, waaronder een Finse sauna, een Kelosauna, een Turks Stoombad, voetenbaden, warmtebanken en infraroodbanken. 

Tropiqua in Veendam 

Een geliefd binnenzwembad onder ouders van peuters en kleuters is het Tropiqua in Veendam. Dit zwembad beschikt namelijk over een speciaal peuter- en kleuterparadijs. Oudere kinderen en ouders kunnen genieten van de glijbanen, de sauna en de bubbelbaden! 

Aqua Mundo Park Zandvoort 

Ook in Zandvoort vind je een subtropisch zwemparadijs genaamd Aqua Mundo Park. In dit binnenzwembad kun je terecht met het hele gezin en dus ook met peuters. Verder kun je er zelfs films kijken en genieten van de glijbanen, het golfslagbad en het buitenbad! 

Na het lezen van de top 10 leukste zwembaden voor peuters in Nederland heb jij vast inspiratie opgedaan voor een zwembad bij jou in de buurt! Dat wordt lekker genieten met het hele gezin! 

Aqua Mundo Park Zandvoort 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Stinkend wasgoed: 6 tips

Wat is er nou fijner dan in een net gewassen bed te…

Dit is waarom een strandtas onmisbaar is tijdens je vakantie

Een vakantie is het perfecte moment om te ontspannen en te genieten…