5 tips bij het kiezen van een vibrator

Heb je besloten om een ​​vibrator te kopen? Gefeliciteerd, dat is een goed keuze! Het kopen van een vibrator is een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van je welzijn. Orgasmes zijn namelijk goed voor je fysieke én mentale gezondheid.

Maar als dit je eerste toy is, ben je waarschijnlijk een beetje (of erg) overweldigd door alle opties online. Het is daarom allesbehalve gemakkelijk om een goede vibrator aan de haak te slaan.

Gelukkig zijn wij er om je te helpen bij dit dilemma. Lees snel verder voor de beste tips voor het kopen van een vibrator!

Ken je type

Er zijn zo veel verschillende soorten vibrators, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je de beste vibrator uitkiezen? Dan is het uiterst belangrijk om, voordat je naar de winkel rent, te weten naar wat voor soort stimulatie je op zoek bent.

Sommige toys zijn gemaakt om masturbatie of orale seks na te bootsen, terwijl andere speciaal zijn ontworpen voor gebruik met een partner. Over het algemeen kun je vibrators opsplitsen in zes typen:

  • Extern
  • Intern
  • Een combinatie van extern en intern
  • Anaal
  • Penisgericht

Wil je vooral je clitoris stimuleren? Juist de G-spot? Of misschien ga je voor een anale sensatie? Bedenk dit eerst, zodat je veel toys alvast kunt elimineren.

Bedenkt hoeveel vibratie-instellingen je wilt

Je volgende stap is uitzoeken wat voor soort sensatie je wilt, wat samenhangt met wat voor soort motor je vibrator heeft. Met andere woorden: wil je brede trillingen over een groot gebied, gerichte trillingen, patroontrillingen of non-stop trillingen?

Als je een groot gebied wilt stimuleren, wil je een platter, breder seksspeeltje aanschaffen. Wil je je echter op een specifieke plek richten? Dan kun je beter voor een vibrator met een smallere punt kiezen.

Daarnaast moet je nog bepalen hoeveel vibratie-instellingen je wilt. Onze tip: ga voor zoveel mogelijk variatie.

Lees ook: 4 tip voor een heerlijke bak koffie!

Check het materiaal

Of je nu een interne of een externe vibrator koopt: je nieuwe seksspeeltje zal een behoorlijk gevoelig stukje huid en geslachtsdelen aanraken. Het is dus enorm belangrijk dat je een vibrator kiest die ook echt van lichaamsveilig materiaal is gemaakt.

Gebruik nooit geleiachtige vibrators. Omdat dit poreus is, kan het bacteriën vasthouden, waardoor het als onveilig wordt beschouwd. Vermijd daarnaast rubber, goedkope kunststoffen of ander materiaal met ftalaten.

Het veiligste vibratormateriaal is siliconen. Het is niet-poreus, gemakkelijk schoon te maken, zacht en over het algemeen veilig.

Bepaal de maat

Bepaal de maat

Ja, grootte is belangrijk. Maar of je de voorkeur geeft aan groot, klein of er tussenin, is uiteindelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Grootte is heel persoonlijk en hangt ervan af of je je vibrator discreet wilt verbergen, je vaak op reis bent, mobiliteits- of handproblemen hebt en meer. Als dit alles nieuw voor je is, raden we aan om een middelmaat model te kiezen.

Wil je echter meteen voor de beste Tarzan vibrator gaan? Dan kun je er vanuit gaan dat deze behoorlijk wat ruimte zal opnemen in je kast.

Naast deze tips zijn er nog meerdere factoren om rekening mee te houden, zoals de prijs, het design en extra functies. Koop vooral een vibrator die bij je past; je zult er waarschijnlijk vele uurtjes mee doorbrengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Stinkend wasgoed: 6 tips

Wat is er nou fijner dan in een net gewassen bed te…

Dit is waarom een strandtas onmisbaar is tijdens je vakantie

Een vakantie is het perfecte moment om te ontspannen en te genieten…